Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk functioneert.

Als u de browser instellingen niet wijzigd, gaan wij er vanuit dat u hier mee instemt.

Ik ga akkoord

BP Trio 2018

bedankt low

Bart         Stevie I          Randy

Evenemente

BP Jeugdtrio 2018

foto jeug trio

Sander     Lino I     Martijn   

Primeur op jaorvergadering Beerpiëp

Op de jaorlikse algemeine leejevergadering van vastelaovesgezelsjap De Beerpiëp woort op 24 oktoëber historie gesjreve. Niels van Rijt zörgde vur ‘nne ónvervalste primeur door as ierste vanoét de Beerpiëpjeug door te sjtruime nao ‘t besjteur van de vereiniging. Niels (29) sjting in 2011 aan de weeg van de mei op zien inisjatief opgerichte jeugaafdeiling en makde in 2015 de euversjtap nao de groëte Raod van 11. Hae nimp de vacante besjteurszetel euver van Tim Offermans, dae ierder al tössetiéds waas gesjtop.

Veuroétloupend op de protocollaire wisseling van de wach droog aaftraejend Vors Cambrinus VI Bart Schouwenberg zien plaats in ‘t besjteur al euver aan ziene opvolger Stevie Haazen. De offisjele euverdrach van ‘t vorssjap is op 17 november tiedes de interne äöpening van ‘t nieje vastelaovessezoen.

Daonaevebeej zien penningmeister Frank Wijnands en besjteurslid Erwin Vesseur herkaoze vur ein periode van dreej jaor.

De Beerpiëp geit zich now opmake vur d’n elfde van d’n elfde. Dae daag wuúrt tradisjoneel bekind gemak aan wae de Pannekletser is toegekind. De oétreiking van dees hoëge óngersjeiing vingk plaats op 2 fibberwari 2019. Op ‘t aansjloétende Cambrinusbal zal ‘t nieje Beerpiëp Trio zich prizzentere. Daags daonao volg de bekindmaking van ‘t jeugtrio.

 Correspondentieadres:       Aangesjloate beej 
        BCL
Stationsstraat 2A      
 5935 RA Steijl      
T: 077-3733163       
E: info@debeerpiep.nl   © V.G. De Beerpiëp 2018