Cambrinusbal met oétrope Beerpiëptrio en oétreiking Pannekletser

cambrinus logo beerpiep ontwerp 2019

Met ’t Cambrinusbal geit vastelaovesgezelsjap De Beerpiëp zoe-wie idder jaor veur-op in de aanloup nao vastelaovend.

De zesde edisie is op zaoterdig 25 januari in d’n Haandert en äöpent al vruúg in d’n aovend met de oétreiking van de 40ste Pannekletser aan Jeanne van der Velden.

 

Jeanne van der Velden wuurt gehöldig vanwaege eure breije maatsjappelikke inzet en betrokkenheid. Zeej is ónger mier veurzitter van Ziekentriduüm Steyl, oprichtster van ‘t CDA Vrouweberaad Tegelen, mei-oprichtster van Sjlachtofferhölp Noord- en Midde-Limburg, aad-besjteurslid van tennisklöp TLTC en vanaaf 2001 als vreejwilligster aktief in het Toën Hermans Hoés in Venlo. Vur eur talriéke verdeenste óntving de laureate iérder een keuninklikke óngersjei-ing. 

pannekletser 
BjornMieke 

Nao de aansjloétende resepsie vur de laureaat en zien vrouw volg öm 21:00 oor de prizzentasie van de 53ste Beerpiëpprins en zien adjudante, ’t twiëde hoëgtepunt van deze aovend.

Veur en nao ’t oetrope wuúrt ’t publiek in de theaterzaal geammezeerd met meziék van DJ Jeroen en optraejes van La Bamba, Gé Deenen, joekskepèl Sôkkerpáek en Greungraas !
De oétreiking van de Pannekletser is um 18.45 oor, ’t is dus raodzaam öm op tiéd in de zaal te zien. De toegang is wie altiéd gratis en vur niks! 

 greun graas2020 1  deenen 2020 1
 Correspondentieadres:       Aangesjloate beej 
        BCL
Stationsstraat 2A   Privacy Verklaring  
5935 RA Steijl   Protocol gebruik beeldmateriaal, website en social media
T: 077-3733163       
E: info@debeerpiep.nl   © V.G. De Beerpiëp 2020