Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk functioneert.

Als u de browser instellingen niet wijzigd, gaan wij er vanuit dat u hier mee instemt.

Ik ga akkoord
  • Trio0
  • Trio1
  • Trio2
  • trio3
  • Trio4

BP Trio 2019

trioklein

John       Danny I      Mark

Evenemente

BP Jeugtrio 2019

jeugtrioklein

Juul      Luc I      Luuk

Aajerwets Spätsjoppe beej Coëba

Vastelaovend in Tegele begint op vastelaoveszóndig ouch dit jaor met ’t Aajerwets Spätsjoppe beej Coëba.
De belangsjtelling vur ’t vastelaovesmatinee is de aafgeloupe jaore zoé gesjtege, det ’t zaelke wuúrt oétgebreijd met ’n tent en ’n extra tappunt. Door de oétbaters van kefee Schillings, in Tegele baeter bekind as ‘Beej Coëba’, wuúrt in samewerking met de Alfa Fanclub en vastelaovesgezelsjap De Beerpiëp wir ’n program aangebaoje wao-mei de organisatore de vastelaovend van vruúger wille laote herlaeve.

Lekker gemütlich spätsjoppe wies laat in de middig en vruúge aovend, met meziek vur alle laeftiéde en ouch ’t nuëdige kulinaire genot. Boéte in de tent achter ’t zaelke wuúrt in de Sjinkebar lekkere vastelaoves-bik klaor gemak, zoe-wie kerboét, ertesoep en currywors.

Beej de Beerpiëp-residensie  aan de Keuningsjtraot is ’t dus wir te doon op vastelaoveszóndig. D’r is gezellige meziek wao-beej geklasjeneerd ken waere, aafgewisseld met optraejes van ónger mier Duo Dance, Thei & Marij, Clement & Joyce, Sandra & Marco en de Partymakers Tropicano.
Ut zevende Spätsjoppe begint um 13.11 oor, de toegang is gratis. Daags d’r veur is d’r vanaaf 20.00 oor ’n pre-party beej Coëba met Tropicano en ’t oétrope van de sjpaarkasprins. De Alfaclub en de Beerpiëp zien ouch den van de partiej!

Spatsjoppe groot

 Correspondentieadres:       Aangesjloate beej 
        BCL
Stationsstraat 2A   Privacy Verklaring  
5935 RA Steijl   Protocol gebruik beeldmateriaal, website en social media
T: 077-3733163       
E: info@debeerpiep.nl   © V.G. De Beerpiëp 2019