Wij gebruiken cookies om er voor te zorgen dat onze website zo goed mogelijk functioneert.

Als u de browser instellingen niet wijzigd, gaan wij er vanuit dat u hier mee instemt.

Ik ga akkoord
  • Trio2020
  • Trio2020.1
  • Trio2020.2
  • Trio2020.3
  • jeugstadhoes
  • interne2019

raojfoto klein

John     Prins Erik I     René

raojfoto jeugklein

Prins Noah I         Levi       Dyaro

Vastelaoveskrant ‘t Piepke hoés-aan-hoés

Op 12 januari is op zón 8500 adresse in Tegele, Sjteyl en de Hei ’t nieje Piepke wir op de deurmat of in de breevebös gevalle. De 37ste oétgaaf van ós vastelaoveskrant woort daags d’r veur geprizzenteerd beej kefee Coëba, de rizzidensie van vastelaovesgezelsjap De Beerpiëp.
 
In ‘t Piepke doon weej idder jaor ós vastelaovesprogramma oét de deuk en wuurt ouch oétgebreid in wäörd en beeld truuk gekeke op de hoëgtepunte van ’t vurrig sezoen.
Auch dit jaor is ’t Lempkesbal op vastelaovesmaondig in ’t Witte Hoés, georganiseerd in samewerking met De Boekaniers, joekskepèl Petatte Nelke en de sjtichting VAT.
Hoëgtepunt van ’t sezoen beej De Beerpiëp is en bliéf netuurlik ’t Cambrinusbal met de oétreiking van de Pannekletser, ós hoëgste óngersjeiing, aan Jeanne van der Velden én aansjloétend ’t oétrope van de 53ste Beerpiëpprins en zien adjudante. Det alles geit plaatsvinge op zaoterdig 25 januari in d’n Haandert. In ’t Piepke sjteit ’n interview met Jeanne van der Velden door Piet van Bree.

Daags daonao sjtelle weej ós 9ste Jeugtrio aan ug veur. Ouch heejeuver kent geej alles laeze in ’t Piepke
Daonaeve kriege de Trio’s van 2019 alle ruumte öm eur belaevenisse nag ens de revue te laote passere. Alle aandach gaeve weej vanzelfsjpraekend ouch aan ós jubilarisse, de programma’s van ós zöstervereiniginge en Joekskapel Petatte Nelke, det 4x11 jaor besjteit. Ouch zult geej laeze det Sauknapp weer in Tegele aanwezig zal zien. Vur ut lets waas det in 2008.
Weej winse uch vuul laesplezeer!
 
Heb geej per óngelök gen Piepke óntvange, den kent geej daoveur terech beej PLUS Verbeeten oppe Hei en Albert Heijn in Tegele. Dao ligge nag vastelaoveskrante op veurraod. Ouch kent geej door heej ónger op de link te klikke de digitale versie laeze.
 
 
 Correspondentieadres:       Aangesjloate beej 
        BCL
Stationsstraat 2A   Privacy Verklaring  
5935 RA Steijl   Protocol gebruik beeldmateriaal, website en social media
T: 077-3733163       
E: info@debeerpiep.nl   © V.G. De Beerpiëp 2021